Productfoto's

Productfoto's worden geleverd in jpg formaat. De foto's zijn geschoten in 12 megapixels. U kunt kiezen uit een aantal mogelijkheden:

1 Foto van uw product (voorbeeld)
U wilt maar 1 foto van uw product (per product). Dit kan bijvoorbeeld een vooraanzicht of een bovenaanzicht zijn.

Packshot (voorbeeld)
Een packshot bestaat uit 4 foto's. Een vooraanzicht, 2 maal een zijaanzicht en een achteraanzicht. Naar wens kan ook een bovenaanzicht worden toegevoegd. De foto's worden los aangelerd.

Vrijstaand maken (voorbeeld)
Dit houdt in dat de achtergrond wordt verwijderd (transparant). U kunt de afbeelding bijvoorbeeld op een andere achtergrond plaatsen. Deze afbeeldingen worden in gif of png geleverd. Niet alle objecten zijn hier geschikt voor.

Schaduw (met schaduw)(zonder schaduw)
Daarnaast is het mogelijk de afbeeldingen met of zonder schaduw te fotograferen.

Detail foto (voorbeeld)
U kunt aangeven of een deel van uw product gedetaileerd in beeld moet. Normaal gesproken worden producten volledig gefotografeerd.

Ook andere nabewerkingen zijn mogelijk, zoals effecten of achtergronden toevoegen. Deze worden altijd met de opdrachtgever besproken en zijn maatwerk.

Uiteraard maken we graag vrijblijvend een voorbeeld voor u. Deze wordt wel voorzien van een watermerk en is niet bestemd voor publicatie.
360 graden animaties

Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen


Animaties kunnen worden geleverd in flash (swf) of in gif. De meest gebruikte vorm is flash (swf) wat veel meer mogelijkheden biedt in besturing en presentatie.

Wij hebben een aantal standaarden ontwikkeld waarvan we de prijzen hebben vermeld op ons prijsoverzicht.

Klik hier voor de verschillende
animatie mogelijkheden

U kunt de groote van de animaties zelf bepalen, dit maakt in de prijs niet uit, maar wel in de grootte van de bestanden. Let op: u kunt swf bestanden wel verkleinen zonder kwaliteitsverlies, maar niet vergroten.

De animaties zijn standaard in de volgende versies verkrijgbaar:
standaard: niet automatisch draaien
mouseover control
draaiend: automatisch draaien
mouseoverĀ control
spin: 1 x draaien daarna stil
mouseover controlĀ 
movie: bediening met knoppenĀ 

Uiteraard maken we graag vrijblijvend een voorbeeld voor u. Deze wordt wel voorzien van een watermerk en is niet bestemd voor publicatie.